Tänään jatkettiin tuttuun tapaan slalomeilla, tällä kertaa yhdistettynä putkiin. Jo ennen treenejä oli vähän sellainen nysvä-olo, mutta päätin kuitenkin lähteä tekemään juttuja, kun Onnikin siitä niin kovasti tykkää. Ratatreeninä meillä siis kuuden esteen "rata", jossa osana kaksi putkea ja neljä hyppyä. Ekan slalomi-kohdan jälkeen piti tehdä valssi, joka ei allekirjoittaneelta meinannut onnistua ei kertakaikkiaan mitenkään joten Onnin vauhtiin, joka syttyy välillä ja välillä ei, suhteutettuna en vaan saanut käsiä ja kroppaa liikkumaan samaan tahtiin. Itselle jäi tunne, että koiralle jäi vähän tylsä maku kun samaa kohtaa jouduttiin hinkkaamaan monta kertaa mutta saatiinhan se onnistuminenkin lopulta tulemaan. Onni teki ihan nätisti, en vaan vieläkään ole oppinut ettei se lue vielä yhtä hyvin rataa ja etene, kuin Osku.

Ohessa kuva ratapätkästä:
1844085.jpg
Kolmoshypyn jälkeen piti tehdä siis valssi, samoin kuin kutosen jälkeen jotta pääsee palkkaamaan koiraa kuin vastaanottaen.

Tämän pätkän jälkeen hetkeksi ulos jäähylle, jolloin tokoiltiin ja tuntui, että ihan kuin Onnilla olisi näiden parin viikon aikana naksahtanut varsinkin seuraamisen suhteen pari palasta kohdalleen :-D Vieläkin se voisi olla jollain tasolla skarpimpaa, mutta edelliseen verrattuna parannusta on tapahtunut hurjasti - hyvä Onnis!

Toisena ratapätkänä meillä oli sitten neljän hypyn muodostama slalom ja tällä kertaa saatiin melkeinpä kokonaan suoristetuiksi hypyt :-) Viimeinen hyppy jäi pari kertaa oman huolimattomuuden takia suorittamatta, mutta pääasia että Onni tajusi idean ja intoa riitti. Jes!

Ulkona vuorossa kontaktit - puomilla ja A:lla ei ongelmia, Onni ottaa hyvin kontaktit mutta vauhtia voisi olla enemmän. Toistojatoistoja?? Keinua ekaa kertaa ohjatusti, vähän se Onnia keskikohdalla jännittää muttei mitään paniikkia pistänyt kuitenkaan pääälle. Hyvä juttu. Viikon päästä uusiksi, kotiläksyksi saatiin takaakierto-treenailuja sekä irtoamista.