Torstaina tokoiltiin vanhalla Kassulla. Porukkaa oli paikalla ihan mukavasti ja meidän yhteinen tavoitehan on esiintyä tokon SM-karkelosisa heinäkuussa Imatralla. Paikalle saapuivat Johanna ja Jade, Satu ja Ville, Virpi ja Jazzi sekä Anni ja koirat. Paikka oli oikein mukava, treenejä tehtiin kaksi koirakkoa kerrallaan kummallekin liikkuroiden ja ohikulkevat lenkkeilijät, opiskelijat ja autot toivat mukavasti häiriöitä.

Aloiteltiin paikkamakuulla, jota ei olla kyllä liikaa treenattu.. Onni makasi reunimmaisena, osa ohjaajista piilossa ja osa alokasluokan tyyliin näkyvillä. Aikana hieman vajaa 3min ja oikein nätisti ja valppaasti Onkka makaili. Palkkana se sai pitkästä aikaa leikkiä narupallolla, olipa mukava juttu!

Treenihommina tehtiin luoksetulo (pysähdys venyy), seuraamista (käännöksiä) sekä noutojuttuja. Anni antoi vinkkejä jotka olivat kyllä tuttuja ennestäänkin, mutta oli kiva, etten ole ihan hakoteillä juttujen kanssa ollut! Onni oli mukavassa vireessä, innokas ja teki osaamallaan tasolla juttuja ihan hienosti. Paljon on vielä tehtävää, mutta ehkä se tästä vielä! ;--)