Tänään tehtiin parin päivän tauon jälkeen tokoa kotipihalla ja kyllä tuli taas huomattua, kuinka nätisti Oskariposkari oli revetä liitoksistaan, kun päästin sen aitauksesta pihalle ja sivulle tekemään hommia. Osku oli ehkä parhaimmassa vireessä ikinä - se kaahotti ja hommat meinasi keittää yli pahemman kerran, mutta se into, mikä pienestä hölmöstä lappalaisesta irtosi tänään, oli kyllä loistavaa. Tällaista, kun meno olisi joskus kokeessakin ;-) Palkkana pojille oli tällä kertaa Pedigreen Megabone luut, jotka maistuivat erinomaisesti. Oskun kanssa tehtiin pääasiassa seuraamista. Se edisti kovasti, mutta kontakti oli katkeamaton ja häntä viuhui kokoajan. Tänään pätkä oli pitkä ja hommiin kuului sekä käännöksiä vasempaan että oikealle, sekä täyskäännöksiä, lyhyt pätkä hidasta käyntiä sekä pieni pätkä juoksua. Osku oli kokoajan mukana, erinomaista. Tätä ehdottomasti lisää!

Onni teki muutaman askeleen seuraamista ja paikkamakuuta. Myös luoksetulo ok. Onnia pitää selvästi viritellä enemmän, huomenna siis leikkimään Dinon häiriöön.

Huomenna Annin ja Dinon kanssa treenaamaan, Oskulle huomenna seuraamista (käännökset!) ja Onnille riehumista ja iloista menoa.