Ryhdistäydyttiinpä vihdoin poikien kanssa ja lähdettiin treenailemaan. Kentällä saapui myös Tiina & Anni koirineen, joten häiriöitäkin riitti. Ennen kuin muut olivat tulleet, leikittiin Onnin kanssa vetonarulla ja tehtiin muutama seuraamispätkä ja luoksetulo. Luoksetulossa on Onniksi nätisti vauhtia ja oikea paikkakin löytyy ilman käsimerkkiä loppuperusasentoon. Leikitkin sujuivat mukavasti ja sain kerrankin jätettyä hommat hyvään kohtaan, kun Onni vielä roikkui lelussa ja intoa riitti, jee!

Annin tultua tehtiin Onnin ja Dinon kanssa erinomainen paikkamakuu treeni - (koirilla välimatkaa n. 6m, aikaa reilu 2min) Onni meni ekasta käskystä reippaasti maahan ja jäi makaamaan rauhallisena. Ensimmäisen minuutin aikana seisoin n. 8m päässä koirasta jonka jälkeen palkkaamaan ja toinen minuutti n. 11m päässä. Onni napitti minua kokoajan eikä välittänyt Dinosta tippaakaan! Dinoa sen sijaan kiinnosti Onni kovasti ja vilkuili ja välillä tuijottikin Onnia pidempiäkin aikoja. Kerran nousi ja Anni karjaisi sen maahan, ei mennyt joten kävi vielä laittamassakin, eikä Onnia häirinnyt ollenkaan. Loppuperusasentoon nousi ilman käsimerkkiä ripeästi, jee! Loistavaa :-) Dinon maatessa tehtiin vielä luoksetuloja Dinosta poispäin eikä niissäkään ongelmia, huippua. Tämän jälkeen Onnis ja D kirmailivat kentällä omia juttujaan, hienosti tulivat juttuun vaikkei ikäeroa ole paljoakaan ja vaikka D on niin paljon Onnista isompi.

Dinon ja Onnin jälkeen vuoroon Osku, jonka päästin heti irti ja joka oli suhteellisen hyvin kuulolla. Tehtiin ihan muutaman askeleen seuraamisia - palkkaa heti, kun vaan kontakti ja paikka piti. Luoksetuloja ja kaukoja, kaikki ok. Lopuksi ihan vaan hömppätemppuja - pitäisiköhän alkaa suunnitella jotain koiratanssiuraa kun ne on selvästi enemmän Oskun juttu :-DD

Ohessa kaverukset, Dino 2v ja Onnis 1v3kk.
dinojussi08044.jpg