Tiistaina tokoiltiin jälleen. Eka ryhmä oli pieni, joten Osku pääsi puuhastelemaan hömppähommia muiden viihdyttämiseksi. Intoa ja virtaa oli taas jakaa vaikka muille, muiden koirien kanssa ei ollut ongelmia ja muutenkin meininki oli oikein mallikasta. Luoksetulo, kaukot ja seuraamispätkät oli mukavat, maahanmeno on edelleen hyvin vino ja hypyssä loikka on enemmän agilitymainen kuin rauhallinen tokomainen... Noo, ei olla niin tarkkoja. Väliajalla kepiteltiin pitkästä aikaa ja kontaktitkin tuli läpikäytyä puomia lukuunottamatta. Osku oli niiiin innoissaan! 

Onkka teki luoksetulot ja maahanmenon ekan ryhmän kanssa. Se oli tosi hyvällä fiiliksellä mukana ja sen oli huomattavasti helpompi tehdä hommia nyt, kun ollaan päästy puuhaamaan joka viikko. Hallin hajut/muut koirat jne ei enää sitä juuri liikuta, joten puuhastelu on ihanan rentoa. Ryhmien välissä Onni kävi painimassa belgitervu Toscan kanssa, Onni oli tosi nätisti vaikka Toscaa vähän jännittikin. Toisen ryhmän kanssa tehtiin makuuta (hieno!), seuraamista, temppuja, hyppyä (jee!) ja luoksetuloa. Onni jaksoi hienosti piiitkän treenirupeaman ja tuntui, että meno vaan parani loppua kohden. Jee! 


 

Menneellä viikolla pojat pääsivät ulkoilemaan Annin lauman kanssa. Meininki oli välillä aika päätöntä, kun rallia pitkin peltoa veti kaksi suursnautseria, kääpiösnautseri, cairnterrieri sekä pari lapinkoiraa... Oli kuitenkin tosi kivaa ja koko porukka tuli eri kokoonpanoilla oikein mainiosti toimeen! 

Viikon päästä suuntana on Onnilla Lappeenrannan KR sekä huhtikuussa on vielä Pertunmaan RN johon ilmoitin molemmat pojat pitkästä aikaa. Tokokoesuunnitelmia meillä on myös, mutta luoksetulon pysäytystä ja kaukoja sekä sitä noutoa, joka on nyt ollut ihan jäissä pitää vielä treenailla kovasti. Oskun kanssa odotellaan erityisesti huhtikuun lopulla olevaa Helsingin silmäpaneelia. Jänniä juttuja siis tiedossa, katsellaan mitä tuleman pitää!