Onni pääsi tänään tutustumaan kokonaan uuteen kenttään ja uuteen ryhmään kouluttajineen, kun aloitimme tokoilun "tavoitteellisemmassa" porukassa Kookoo99:n kentällä. Ryhmässä on eri ikäisiä ja tasoisia koiria, joten sovimme ryhmään mukavasti. Onnilla oli jo kotona kovasti virtaa, joten se sai repiä rättiä ja riehua vapaana mielensä mukaan. Kentälle lähdettiin jo ajoissa, että ehdittiin rauhassa haistella ja tutustua paikkaan. Tänään treenailemassa olivat myös Hanne ja Risse, joten voi vain kuvitella, että Onnia olisi kiinnostanut riekkupainit jossain ihan muualla, kuin hihnan päässä.. Nätisti kuitenkin jaksoivat molemmat keskittyä - hienoa!
Ohjelmassa oli tänään luoksetulo ja hyppy, joista jälkimmäistä ei olla koskaan Onnisen kanssa treenattu. Tehtiin molempia pätkissä ja erissä: perusasento, paikallaanolo, luoksetulo jne. Perusasento Onnilla on mukavasti hallussa, se ei ole kovin nopea mutta usein mukavan tiivis ja suora. Paikkamakuun ensiaskeleita ollaan tehty kotona, joten pienen odottelun O jaksaa hyvin. Tänään täysin uutena juttuna oli maassa odottelu -> ohjaaja kiertää koiran ympäri ja palkkaa. Onni pysyi nätisti maassa, vaikka vierellä oli rähisevä koira. Luoksetulossa oli vauhtia (:))) ja muutenkin Onnilla oli hommat hyvin hallussa. Hyppyä tehtiin muutaman kerran. Ekalla kerralla pystytolpat jännittivät, mutta kun läpi mentiin ei ollut enää ongelmaa. Palkkasin lopulta myös esteen toiselta puolelta Onni seisoen, nätisti meni sekin.

Lopuksi tehtiin agiputkea (joka oli Onnisen mielestä huippuhauska!) ja kerran-pari keppejen pujottelua. Kepeissä vauhtia olisi, joten omistajalla on taas vaikeuksia palata peruutustasolle. :-P Putkea oltaisiin jaksettu moooonta kertaa, mutta jätetään nuo nyt hautumaan ja katsotaan, mitä keväällä saadaan aikaan. :-)

Kouluttaja-Annista sai hihnanpää oikein mukavan koirakaverin ja suunnitelmissa onkin kahvittelun ja höpöttelyn lisäksi ehkäpä jotain viisaampaa - treeniä mahdollisesti ;-) Katsotaan, mihin aika ja jaksaminen riittää. :-)