Omille pojille kuuluu hyvää. Tämä viikko on mennyt itsellä vähän sairastella ja koirat ovat mielellään kääntäneet vaan kylkeään kun ulkoilma on kaikenlisäksi ollut erittäin sateinen koko viikon. Ollaan kuitenkin joka ilta yritetty tehdä jotain tokohommia mielen virkistykseksi, josta molemmat herraset ovat selvinneet hienosti!

Tämä viikko on juhlittu Miskajasmin K-pentujen pratestituloksia. Maanantaina tulla tupsahtivat Pyryn ja Kassun tulokset, jotka molemmat ovat terveitä! Vielä tänään tuli Nekun tulos, joka olikin sitten vähän harmitukseksi kantaja. Joka tapauksessa tämä oli odotettavissa lapsien vanhempien tuloksien ollessa A ja B. Hienointa on kuitenkin se, että nyt on kuudesta pennusta testattu yhteensä viisi, joista neljä on tervettä ja vain yksi kantaja. Mieletöntä! Kassun ja Nekun perheisiin tuli vielä Turrelle (Miskajasmin Joulun Tähti) sekä Nikille (Timantti) A-tulos, joten ei voi olla kuin iloinen. Kiitoksia vielä tätäkin kautta kaikille, jotka testiin koirat veitte!

Viikonloppuna päätetään meidän poikien näyttelykausi Lahden pentunäyttelyyn, jossa Onnin kanssa esiinnytään viimeistä kertaa pentuluokassa. Paikalle on tulossa myös Helka-sisko, riemupaineja on siis tiedossa!