Eilen illalla tehtiin Onnin kanssa kapulatreeniä - se sai palkkaa kaikesta toiminnasta kapulaa koskien, tällä hetkellä tökitään kuonolla jo hienosti :-) Kaukojen alkeita maasta istuen myös, pitää olla tarkkana että palkkaa vain nopsista suorituksista niin hyvä tulee siitäkin. Hienosti oli mukana ja olin tyytyväinen, kun itse muistin pitää treenin tarpeeksi lyhyenä.

Osku teki seuraamista. Pyysin sen sivulle, sanoin seuraa ja kun herra oli loistavasti mukana oikealla paikalla tuli palkkaa ja hommat päättyivät siihen. Jee! Iltaruoalle tehtiin paikallaan käännöksiä, joihin Minnan ansiosta saatiin jotain järkeä, huippua.

Koulusta tultuani päästin tänään Onnin irti ja pyysin suoraan sivulle. Perusasento oli jostain kumman syystä suora, pääsin palkkaamaan ehkä kerrankin oikeasta asiasta ja koirakin tuntui hoksaavan idean. Muutama seuraamisaskel, koira oli mukana ja vauhtiakin löytyi ihan erilailla kuin viikonloppuna. Jännä, miten ne vieraat paikat kuitenkin tuohon vetelykseen vaikuttavat vaikkei noin muuten sitä näytäkään. Treeniätreeniä.

Perjantaina pitkästä aikaa agihommiin, kun Onni aloittelee jatkokurssilla. Toivottavasti taidot eivät ihan kamalasti ole ruostuneet!