Tänään on ollut oikea puuhapäivä, kun ensin käytiin aamulla poikien kanssa agihallilla tekemässä juttuja sekä tapaamassa ensimmäistä kertaa Even slku Niilaa virallisemmin Kirpa's Duoldda. Rakentelin kepeistä, hypyistä ja putkesta helpon ja suoraviivaisen pätkän, jota ensimmäisenä pääsi testailemaan Osku. Aloitin kepeiltä, joita ei olla tehty pitkään aikaan kunnolla. Osku eteni vauhdikkaasti ja pujotteli itsenäisesti, ensimmäistä kertaa koko meidän agiuran aikana Osku myös pujotteli "väärältä" puolelta kepit loppuun asti - loistavaa!! Väärää puolta ollaan treenattu ihan tosi vähän, kun se on itsellekin vaikeampi. Loistavaa! Rimat hypyillä 55cm ja niitä sitten vaan eri suuntiin valsseilla ja ilman. Hyvin Oskari irtoaa ja korvatkin pysyvät mukana kokoajan, jes! Oskun mielestä Niila oli kiva koiralapsi, ajatteli varmaan että onneksi ei muuta meille ;-)

Kotona tehtiin Oskun kanssa vielä noutohommia - pitoaika kasvanut ehkä hitusen! ja seuraamista hinkaten. Kaimasen neuvoin aletaan nyt lyhentämään pätkää roimasti, sillä Osku kyllä aloittaa hyvin mutta paikka elää/etääntyy askel askeleelta. Käännöksiä myös oikealle ja vasemmalle, ihan ok.

Onnikin pääsi tekemään agia ja hitto, miten sillä oli intoa ja virtaa! Keppejä ei tänään sen kanssa ollenkaan, lähinnä keskityttiin putkiin ja yritettiin tehdä takaaleikkauksia putkelle. Onnillakin rimat ekaa kertaa 55cm, ei himmaillut ja välillä jopa kuului ärinää, kun kuumui niin - JEE! Hyppelyt jees, pitää vaan itse muistaa ohjata tarkemmin ja leikkauksetkin sujuivat parilla ekalla kerralla varsinkin oikein mainosti. Huippua! Onni rakastui Niilaan, henkiset yhteydet varmaan toimivat? ;-D Illalla kävivät vielä iskän kanssa pyöräilemässä 10km, hyvin jaksoi ja iloisena palaili kotiin :-)