Pojat ovat viettäneet tämän viikon ulkoilusta nautiskellen. Maanantaina molemmat pääsivät iskän kanssa kahdestaan hihnalenkille, eilen oltiin koko konkkaronkka kirkonkylä-kävelyllä ihmisiä ja koiria katsomassa ja tänään oltiinkin sitten aamupäivästä riekkumassa pelloilla auringon tillittäessä pienesti pilvien raosta. Tänään ulkoilutin myös pitkästä aikaa kameraa ja tulihan sitä taas räpsittyä kuvia oikein urakalla..
Huomenna alkaa odotettu "pääsiäisloma" ja taas näyttäisi, että jokaiselle päivälle alkaa olla suunnitelmia jos jonkinmoisia. Perjantaina mennään aamupäivästä mätsäriin Mikkeliin, saa nähdä, mutta luulen että ilmoitan kehään vaan toisen pojista. Iltapäivästä meille tuleekin pitkästä aikaa vieraita, kun kummityttöni Ilona perheineen tulee juhlistamaan 18v-synttäreitäni hieman jälkikäteen. Lauantaina Onni pääsee tokoilemaan ja jossain vaiheessa olisi ainakin alkuperäisen suunnitelman mukaan mennä kuvaamaan erään mikkeliläisen kennelin venäjänvinttikoiria. Sunnuntaille ei kummempia suunnitelmia olekaan, mutta tarkoituksena olisi ainakin lenkkeillä ja muutenkin ulkoilla niin paljon, kuin mahdollista.

Pojat tekivät tänään lenkkeilyn ohessa myös pienestä tokoakin, vauhtia ja intoa riitti joten ei voi olla kuin tyytyväinen. Varsinkin Onni tekee nykyisin oikein nätisti töitä, ehkäpä tämä tästä kehittyy ;-) Oskun seuraaminen on liikkeenä parantunut huomattavasti, käännöksissä on vielä töitä ja se_oikea_vire_ onvielä vähän hakusessa - tai lähinnä se, miten sen saa osumaan kohdalleen. Oskulla kiehuu herkästi kuppi nurin, mutta toisaalta taas sellainen ylimääräinen rauhallisuuskin on hankalaa kun tuntuu, että koira on nukahtamisen partaalla.. Ehkäpä tämä kuitenkin tästä, treenaillaan :)