Tänään oli jännä päivä, kun treenasimme ensimmäistä kertaa 10 kuukauteen oikeassa treeniryhmässä ohjatusti. Oskun ryhmän treenit ovat siis torstaisin ja kouluttajina toimivat Krista, Eija, Katja ja Nina. Tänään treenit veti Krista, joka joutuikin keskelle osaamattomuuden ympyrää - ohjaajan ohjauskuviot ovat hieman ruosteessa, mutta koiralla oli ainakin kivaa ja vauhtiakin löytyi, kun hieman alkuun heräteltiin hajujen ihmeellisestä maailmasta.

Tavoitteena oli saada treeneistä mukavat ja iloiset, sekä jättää meille molemmille hyvä mieli. Kaikki tavoitteet saavutettiin, vaikka pari päivää onkin tullut jännitettyä, että mitähän siitä tuleekaan.. Alkuun putki, hyppy, hyppy ja keppi-pätkä, jonka Osku teki hienosti. Esteiden nimet oli kaikessa häslingissä sekaisin, mutta hienosti Os haki oikeat esteet vaikka kädet (ja jalatkin) huitoivat aivan eri suuntaan koiran kanssa. Erityisesti keppien sisäänmeno ja aloitus oli loistava, vaikka käsky oli hukassa ja pahasti myöhässä, meni Os oikeaan väliin ja rytmikin löytyi.

Toinen pätkä sisälsi hypyn, puomin, hypyn ja putken. Puomi on keppien ohella Oskun lemppariesteitä, joten odotinkin sen sujuvan. Kontaktit olivat mukavasti muistissa, tosin mulla on liian kiire pysäyttämään se loppuun ja etutassut on usein vielä sen esteen päällä - ei lattialla. Hypyillä oli vauhtia ja valssikin (heh..) onnistui kohtuullisesti hypyn ja putken välille.

Lopussa todettiin, että mulla on liian kiire, joten tästä lähin keskityn ottamaan sen koiran vaan mukaan ja yritän oppia luottamaan. Muuten Os oli hyvin kuulolla ja vaikka tauko oli pitkä, hommat sujuivat oikein hienosti. Ensi viikkoa innolla odotellessa!!