Tänään käytiin taas puuhailemassa molempien herrojen kanssa. Anni oli rakennellut mukavat "kisamaiset" hömppämeiningit joista suoriuduttiin molempien karvakaverien kanssa oikein mainiosti.

Ensin oli vuorossa Oskari. Ryhmässä oli 5 koirakkoa, joten häiriöitä riitti. Aloiteltiin luoksepäästävyydellä koemaisesti, ei ongelmia. Tämän jälkeen seuraaminen pujotteluna - koirat riviin ja jokainen vuorollaan muiden ympäri pyöritellen koira mahdollisemman hyvin kontaktissa ja mielellään seuraten. Itse epäilin vähän, miten Osku malttaa mutta se oli kyllä tosi hienosti. Muutamaa koiraa se vilkaisi, mutta muuten tuijotteli tyytyväisenä silmiin ja paikkakaan ei ollut ollenkaan paha. Jee! Myös muiden ohittaessa se keskittyi napottamaan silmiin rauhassa, tämä oli työvoitto ottaen huomioon mistä muutama vuosi sitten on lähdetty. Jäävissä meillä ei ongelmaa, Osku teki koemaisesti. Luoksetulo myös oikein napakka ja perusasento suora. Hyppy oli vähän herralla hakusessa, eipä sitä olla muuten kuin agilityn muodossa pitkiin aikoihin treenattukaan. Tästä napattiin nolla, mutta ei ongelmaa kun saatiin kuitenkin onnistunut suoritus pohjalle. Kokonaisvaikutus meillä 10, Oskari oli taitava ja miäkin olin kyllä tyytyväinen. Pisteitä jaettiin muistakin liikkeistä, lopputuloksissa sijoitus taisi olla 4.

Oskun jälkeen Onni, joka sai tehdä koko alokasluokan kun olin ensin liikkuroinut muille liikkeet. Luoksepäästävyys ja paikkamakuu 10 (2min), ei ongelmia ja makuu tehtiin alotyyliin. Rivistä lähti melkein heti liikkeen alussa kaksi koiraa ohjaajien luo, joten häiriöitä riitti. Seuraaminen oli liikkurin (kiitti Mari :D) ansiosta himppasen erikoista, mutta ihan nätisti Onni teki milloin miä vain naurultani ehdin. Jäävissä ei ongelmia, maahan on edelleen kiva. Luoksetulo myös oikein mainio, ilman pysäytystä tuokin. Hypyssä Onni ennakoi istumisen liikkeen lopussa, muuten ei siinäkään kummia. Lopulta voitettiin luokka (hehe :b)  vaikka meitä oli kaksi aiemmin kisannuttakin pisteillä x, ei siis juuri hajuakaan.

Lopuksi Onni vielä pääsi hepuloimaan ja lähettelin sitä A:lle _pitkästä_ matkasta. Vauhtia on ja näköjään kontaktitkin on jees. Kepit tehtiin muutamasti puolikkaina ja vähän oli kaahottamista, kun on enemmän vauhtia kuin osaamista ja järkeä.

Mukavat puuhastelut, sama vielä viikon päästä ja sitten ohjatut jatkuu keväämmällä, mutta varmasti tullaan puuhaamaan tässä välissäkin Annin kanssa juttuja. :----)