Tänään pakkasin extempore pojat autoon ja ajelin vanhalle urheilukentälle kaupan kautta treenimään. Palkkana tänään kissanruokaa ja broilerpyöryköitä, jotka toimivat mukavasti erityisesti Oskulle. Onni jäi tolppaan kiinni, odotti hienosti rauhassa ja hiljaa. Oskulle avasin kissanruoan ja vein kentän reunalle. Pyöryköitä taskuun ja keskemmälle kenttää. Ensin seuraamista, joka ihan nättiä eikä paikkakaan kovin huono tällä kertaa ollut. Osku oli mukavasti hereillä ja pysähdykset ripeitä. Käännökset ok, vasemmalle ja täyskäännös hieno, oikealle pitää treenata muttei ollut yllätys. Jäävät hienot, kerran jopa ennakoi maahanmenoa kun kehuin "MAhtavaa..." :-D Hyvin jäänyt tuo MAahan selkäytimeen näköjään. Myös istuminen ja seisominen hienot. Kaukot hienot, vaihdot tosin olisivat voineet olla nopeampiakin. Luoksetuloissa hieno pysähdys, toisella alkoi ennakoida vaikka kutsuin suoraan luo. Kolmannella kerralla jätin odottamaan, kutsuin ja lähdin juoksemaan toiseen suuntaan jolloin vauhtia oli eikä ennakointiakaan esiintynyt, jes. Lopuksi seuraamispätkän jälkeen vapautus ruoalle ja Oskari odottamaan.

Onni paineli ensin parit hepuliringit kentän ympäri. Muutama perusasento kädellä ohjaten - toimi! Parin toiston jälkeen haki jo itsekin oikealle paikalle, joten ei se kovin hankala juttu olekaan. Tämän jälkeen pitkän matkan luoksetuloja - Onnilla on vauhtia ja intoa. Mahtavaa! Tämän jälkeen mokasin itse täydellisesti, Onnille jäi paha mieli eikä hommista meinannut tulla millään enää mitään. Lopuksi syötiin vaan runsaiden kehujen kera namia, saa nähdä kuinka innokas kakara on ensi kerralla.. Prkl!

Huomenna Onnilla vapaapäivä ja Oskari pääsee hommailemaan yksinään. Perjantaina Onnin agi ja lauantaina lähdetäänkin näillä näkymin vuoden viimeiselle näyttelyreissulle Helsingin Mastery-syysnäyttelyyn.