Vihdoinkin Mikkelin korkeudelle satoi ensilumi :-) ja Onni riehuapina hepuloikin senkin edestä. Toivottavasti kinokset (ai mitkä?) kasvavat nopsaan ja pian päästään ottamaan hankikuvia pilvettömän taivaan alla! Näitä päiviä on odotettu, harmi vaan että mittari näyttää pahasti plussaa ja lumen tullessa maahan alkoi sataa vettä. No, ehkäpä se talvi joskus tulisi.

Meidän lähitulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu tokoa. Löysin ihanan ja innokkaan treenikaverin Annista ja hänen koiristaan, joten rattoisia vapaa-ajan kulutuskeinoja on tiedossa! Huomenna on tarkoitus lähteä Oskun kanssa tapaamaan suursnautseriuros Dinoa, saa nähdä mitä poikien treeneistä tulee. Tavoitteita ja suunnitelmia on, mutta näin alkuun on tarkoitus palautella mieleen alokasluokan liikkeitä ja toimintatapoja.

Ensi viikonloppuna suuntaan minä kasvattajan peruskurssille, saa nähdä tuleeko minusta ikinä oikeaa kasvistätiä! Samalla reissulla näen pitkästä aikaa Annaa, joka onkin luvannut kyyditä ja ruokkia minua nuo pari päivää Iinan kanssa.

Ilmoitin Oskun tänään Kajaanin KV-näyttelyyn tammikuun ensimmäiselle viikonlopulle. Tuomarina silloin on Paula Rekiranta, joka on aikaisemmin tykännyt Oskusta ja sijoittanutkin suhteellisen hyvin. Meidän tavoitteena on kuitenkin lähteä hakemaan hyvää arvostelua ja lähteä reissuun ilman kakaraa :-)