Viikonloppu sujui erkkarihommissa ja Onni kävikin sunnuntaina tervehtimässä tuomaria kehässäkin asti. Salkosen Esko tykkäsi kakarasta ja On saikin mukavan arvostelun lisäkommentilla, että kunhan pää vahvistuu, on SERTin arvoinen! Puuttuvasta pohjavillasta ei sanonut sanaakaan, olisiko Onni kuitenkin aloitellut senkin kasvattamista?

Ohessa Onnin arvostelu:
"Keskikokoa suurempi. Oikeat mittasuhteet. Kevyt kalloinen pää. Ruskeat silmät. Hyvät korvat. Jäntevä, hyvä runko. Hyvät raajat. Tuuhea häntä. Parkinruskea hyvä turkki. Hyvä luonne ja liikkeet."
JUN EH

Nyt meillä onkin mukava viiden EH:n suora hankittuina, seuraavaksi Onni menee kehään asti vasta huhtikuun loppupuolella Kiuruvedelle ja Pyhäjärvelle. Erkkarissa näyttelöimässä olivat myös Tiina ja Pyry, saaden myös EH:n kivalla arvostelulla. Keskenhän nuo molemmat vielä ovat kovasti, joten onkin ihan tervettä vaikka puuttuvasta turkista tms vielä kommentoidaan :-) Tästä on hyvä jatkaa!

Jotain viisastakin on tullut tehtyä, että aivot eivät sentään ihan narikkaan joutuisi.. Käytiin Onnin & Annin & Dinon kanssa graanin parkkiksella tokoilemassa. Sinne ajeltiin kurvitellen Rahulan Rehun kautta, josta mukaan lähtikin herkkupalkka koiruudelle (joka jäi antamatta) ja Dino ainakin sai pussillisen muutakin hyvää. Parkkipaikalla päästin Onnin heti irti ja vitsit oli ilo huomata, kuinka hienosti se pysyi mukana kokoajan! Aloiteltiin luoksepäästävyydellä, ensin Onni nousi vähän liiankin innokkaasti Annia kohti, mutta kun pyysin uudestaan ja palkkasin istumisesta, pysyi peppu hieman maassakin vaikka kovasti olisi taas tahdottu rrrakastaa. Tämän jälkeen paikkamakuu Dinon vieressä n. 3m välillä. Onnis vasta toisesta käskystä maahan, kun ei ollut oikein kartalla että mitä sitä taas tahdottiinkaan. Toisella käskyllä vinoon, mutta hiukan epävarmasti. Tätä pitää siis treenata! On maahan ja käsky odota. Välimatkaa n. 8m ja vajaa minuutti aikaa -> vapautus ja lelut palkat, Onni leikki innoissaan eikä välittänyt tippaakaan Dinon ja Annin hommista.
Tämän jälkeen saatiinkin erityisohjausta meidän seuruutushommailuihin, koira kun ei taas tiennyt mitä tehdä ja omistajan epävarmuus siihen päälle ei taas ole saanut hyvää aikaan. Onnin kanssa aloitetaan ihan alusta koko homma yksi askel kerrallaan, katsotaan lähteekö hommat luistamaan Annin vinkkejen avulla. Samoja mietin kokeilevani Oskun kanssa ja aion yhdistää Oskun liikkeeseen täysin uuden sanan lisäksi. Noutojuttuihin saatiin myöskin uutta pontta, Anni on varmasti ollut paremmin paikalla silloin kuin aivoja jaettiin - miten yksi ihminen voikaan olla niin fiksu ja osata vinkkailla kaikista pienemmistäkin jutuista? :-) Ihanaa, että on sellainen ystävä! Tästä on hyvä jatkaa hommailuja, pääasiallisena tavoitteena meillä on Onnin kanssa  möllitokokisat 10.5. :-)