Päivä alkoi neljän tunnin yöunien jälkeen herätyskellon soidessa klo 4.. Niin sitä vaan itsemme pystyyn kammettiin ja hieman yli viisi starttasi auto kohti Kuopiota.

Päivä alkoi junioruroksilla, jossa esiintyivät Onni ja Kassu. Onni yllätti saaden mukavalla arvostelulla EH:n ja sijoittuen lopulta kolmanneksi koko porukasta. Kassu-veli jatkoi hienoa sarjaa saaden myös EH:n ja sijoittuen heti Onnin jälkeen neljäneksi. Vau!
Junnunartuissa Helka jatkoi hyvää suoraa saaden H:n ja mukavan arvostelun. Miltä muulta 10kk vanha pentu voi näyttää kuin keskeneräiseltä? :) Päivän kruunasi Miskajasmin-kennelin ensimmäinen esitetty ja kasaan saatu kasvattajaryhmä sijoittuen neljänneksi, joka vielä palkittiin KP:lla, huippua! Kiitoksia erityisesti Anna-Maijalle ja Jormalle, mutta myös Titalle, Tiinalle, Ilmasteille ja Sannalle karvatassuineen - meidän päivä oli mieletön. Tuusniemellä jatketaan seuraavan kerran näyttelyhommia, katsotaan mitä siitä tulee :)

Onnin arvostelu - Tapio Kakko:
"Kokonaiskuvaltaan eritt. hyvä. Hyvät mittasuhteet omaava juniori. Hyvä pää ikäisekseen, hieman vaaleat silmät. Tasapainoisesti kulmautunut, riittävä luusto. Erittäin pehmeä karvanlaatu, turkkia saisi olla muutenkin enemmän. Liikkuu ja esiintyy ja esitetään hyvin."
JUN EH3