Treenailtu ollaan, pienesti mutta kuitenkin. Onnin AVOimen luokan koettelemus on edessä tarkalleen 12 vuorokauden kuluttua. Vielä ei ohjaajaa jännitä, mutta kauhistuttaa varsinkin, kun treenit ovat menneet kohtalaisella tasolla.

Kaukot ovat edenneet hurjasti ja tehtiinpä eilen ruokakupilla parhaat kaukot miesmuistiin! Vaihdot on parhaassa tapauksessa hyvinkin ripeät ja tykkään ilmeestä, millä Onni niitä tekee. Vihdoinkin ollaan päästy tässä samalle kartalle.

Seuraamispaikka on aika jees, oikeassa mielentilassa Onkkanen on iloinen ja napittaa silmiin minkä kerkeää. Olen valmis joustamaan _tismalleen oikeasta paikasta_ kunhan tuolla otuksella on kivaa.

Luoksetulo on ihan toimiva, paikkamakuita ollaan tehty muutamia (aikaa 2,5min, 3min ja 3,5min - ei ongelmia) piilosta ja jäävät on kunnossa. Hyppyä pitää tehotreenailla vielä, mutta muuten uskon, että saatetaan hyvällä tuurilla kasata jotain pisteitäkin.

...mutta nouto. Paloteltuani liikkeen kokonaan osiin totesin, että koko liike on ihan hukassa. Onni pitää ihan mallikkaasti kapulaa suussa ja rynnistää iloisena sen luo, mutta kaikki sillä välillä tapahtuva ei toimi. Vakaasti harkitsen jättäväni koko liikkeen kokeessa tekemättä, ennenkuin homma toimii.