Vaikka vasta olin niiiiin epävarma, päätin kuitenkin riskeerata ja lähteä katsomaan, missä vaiheessa Onnin alo-liikkeet on ja ilmoitin sen kokeeseen. Saimi&Siiri-tiimi lähtee meidän kaveriksi, tavoitteena iloinen suoritus ja hyvä mieli! Viikon päästä tokoillaan siis Imatralla, tuomarina kaikilla luokilla Markku Mäntynen.

Eilen tehtiin tasontarkistusta kaikkien liikkeiden muodossa. Palkkasin Onnia pari kertaa liikkeiden välissä ja lopuksi isommin, ihan hienosti jaksoi tehdä ja hepulikin meinasi muutaman kerran iskeä :-D Luoksepäästävyydessä ei pitäisi olla ongelmia, mutta mistäpä tota koskaan tietää. Paikkamakuu toimii mukavasti, jos naapurikoirat ei provosoi tai ahdistele muuten - jos niin, kakara tulee hyvin liukkaasti mun luo. Makuuttelin eilen täydellä välimatkalla n. 2min ja tänään 2,5min, ihan jees rauhassa makasi. Huomenna lisää agitreeneissä!

Seuraamiset ihan nättiä, kontakti kyllä pysyy mutta käännöksissä on hiottavaa. Nyt en ala pikkuhiontaa enää vääntämään, vaan keskitytään iloiseen hommaan - menee miten menee. Vasemmalle käännös ja täyskäännös on ihan hallinnassa, oikealle vielä vaikea varsinkin itselle. Hihnassa/vapaana ei kummempia eroja, itselle vaan helpompi ilman.

Jäävissä maahanmeno on ok, kunhan muistan itse antaa iloisen käskyn. Seisominen hyvänä päivänä hieno, huonompana annan käsimerkin ja sillä kyllä pitäisi toimia. Luoksetulo on vauhdikas ja ripeä, ollaan kehitelty perusasentoon namipalkkaa ja saatu se toimimaankin. Jes! Hyppy on niin kiva, ettei peppu millään meinaa pysyä maassa odottamassa lupaa ;-) Onni kuitenkin hoksaa eikä eri korkeudetkaan haittaa, joten hyvällä mallilla ollaan.

Katotaan, ollaanko vielä viikon päästä hengissä! ;-) Kiitoksia jo etukäteen tukijoukoille Anna & Minna sekä tietysti Saimi!

Huomenna agi, innolla odotellaan!