Poikien blogi ei ole taas vähään aikaan päivittynyt, syyttää voi ihan surutta laiskaa omistajaa jolla mukamas on muutakin elämää.. Suhteellisen rauhassa viimeiset viikot ovatkin menneet, pojat ovat tokoilleet jonkin verran ja loppuvuodeksi on suunnitteilla vielä monen monta kivaa juttua. Onnin kanssa pyörähdimme Iisalmessa syyskuun viimeisenä viikonloppuna. Viikonloppu oli värikäs - perjantaina käytiin tutustumassa Helka-siskon kanssa Kassu-veljeen ja lauantaina pyörähdimme Nurmossa (Iisalmi - Nurmo 290km ja Nurmo - Ristiina 333km.. 8) Nurmosta mukaan lähti Maikki-lapsi, virallisemmin Sydäntalven Yötuulenkuiske joka lähti sulostuttamaan (ja vihastuttamaan!) Titan ja Kiiran elämää Iisalmeen. Kovin paljoa ei ehditty neitiin tutustua, mutta kohta me taas nähdään! Onni käyttäytyi koko reissun ajan hienosti. Erityisesti perjantaina jännitin Onnin ja Kassun suhtautumista toisiinsa, mutta alusta lähtien hännät vispasivat ja vauhtia riitti - ihana juttu! Nurmossa Onnia ahdisti isomman Pyryn tutustumisyritykset, joten jätettiin sitten herrojen tutkiskelu vähemmälle. Matkat kuluivat Repojen auton takakontissa nukkuen ja taisi siellä takapenkillä joku muukin torkahdella useammankin kerran..

Samalla viikolla Onnin ja Helkan pra-testitulokset tulla tupsahtivat maileihimme ja yllätys oli mieletön, kun molempien tulos oli A!! (Laboklin N/N) Hurjan upea juttu, molemmathan olisivat voineet olla myös kantajia.

Viime viikonloppuna käytiin Mikkelin Palveluskoirayhdistyksen mätsärissä. Onni pyörähti pentuluokan kehässä saaden punaisen nauhan, mutta ei sijoittunut enää jatkokierroksella. Hienosti käyttäydyttiin, vaikka virtaa oli vaikka muille jakaa.