Tänään tokoiltiin kotipihalla tarkoituksena pitää fiilis mahdollisimman korkealla koko ajan - ja tässä ihme kyllä onnistuttiin :-)

Rakensin pihalle ruudun, jonka ajaksi (n. 1,5min) Onni jäi makaamaan paikkamakuuhun. Ensimmäisenä ruutua pohtimaan tuli Onni. Sen kanssa ollaan tehty aiemminkin, joten otin jo vähän välimatkaa ja ohjasin käsimerkillä+käskysanalla ruutua kohti. Ekalla ja tokalla kerralla se ei välittänyt namista mitään vaan kiersi kaikki törpöt läpi kunnes kielsin ja pyysin uudestaan luo. Kolmannella oli menossa nuuhkimaan, mutta toisesta käskystä hoksasi namin ja pääsi ilman nuuhkutteluja ruudun sisäpuolellekin :-D Tämän jälkeen pari onnistunutta suoritusta ja iloiset leikit, Onni tuntui olevan kovin tyytyväinen itseensä.

Yllätyksekseni Onni on oppinut käyttämään käännöksiä tehdessään takapäätään - jes! Ekaa kertaa se tarjosi mulle ilman ohjausta pepun heittämistä vasemmalle kääntymisessä ja täyskäännöksessä (paikallaan) ja paikkaakin korjasi itse - Hyvä Onnis! Vielä liike ja oikealle käännös, niin hommahan toimii :-)
Jäävistä tänään vuorossa liikkeestä maahanmeno ja siinäkin oli tänään ihan erilainen fiilis kuin normaalisti, Onkalla oli kivaa ja se näkyi vauhdissa. Asenne hommiin oli pitkästä aikaa loistava!

Oskun kanssa myös ruutua, se teki nätisti mutta olisi tahtonut vaan napottaa mun sivulla namin toivossa 8) Pari luoksetuloa suoraan ja viimeisenä avoimenluokan pysähdyksellä, joka aika jees kaikin puolin. Seuraamispaikka on parantunut huimasti ja kontakti pysyy, jota pidän kyllä kaikista tärkeimpänä. Pikkuisella kontaktinhakulenkillä käytiin vielä Onnin kiljuessa aitauksessa, hienosti oli herrakoira mukana :-) Oksarin kanssa pitää keskittyä noutoon taas pitkästä aikaa, sen verran meinaa kuppi keittää nurin ettei kapula pysy vauhdissa ollenkaan ;-)

Kivat treenit, Onni pitää lauantaihin taukoa ja ensi viikolla tehdään viimeistelytreenit ennen koetta.