Tänään tokoiltiin. Onnin kanssa leikittiin noutojuttuja ja juostiin ruutuun, sekä seurailtiin lyhyiden suorien verran - oikein mallikasta, vaikka kuuma ilma ja aktiivinen Heidi-vieras (Onni istu! Onni maahan! Onni älä mene sinne vaan tule tänne! Onni!) verotti selvästi voimia. Seuraamispaikka on parantunut huimasti ja nyt vaan kestoa hommiin, niin hyvä tulee. Ruutu löytyi hyvin pidemmästäkin matkasta ja sinne juostaan vauhdilla. Kapulahommia leikittiin tunnaritikuilla ja sieltä sekin alkaa vaan pikkuhiljaa nousta suuhun asti - jes!

Osku teki seuraamista ja maahanmenoja. Sen jäävät ovat kyllä tosi mukavassa kuosissa ja paikkamakuussakin sillä on ihan erilainen rrrrrauhallinen moodi päällä. Kiva! Eilen tehtiin myös pienesti kotipiha-agia ja voi että, kun se pujotteli keppejä innolla. Tykkään kovasti sen mielialasta, kun päästään tekemään hommia.

Koekalenteria on pikkuhiljaa makusteltu ja haaveissa olisi Onnille AVO-luokan debyytti kesäkuulle.. Saa nähdä päästäänkö sinne asti ja kuinka treenit etenevät!