Kesäloma alkoi ja pian ensimmäiset viikot ovat aktiivisesti kulutettuja. Aloitin itse kesäkuun ensimmäisenä päivänä työt joita riittää koulun alkuun saakka, viikot ovatkin ahkerasti kulutettuja ja iltojenkin mennessä ystäviä tavatessa ja koirien kanssa puuhaillessa, ei juuri ylimääräistä aikaa jää.

Treenailemassa ollaan käyty muutamia kertoja. Onnille alkaa löytyä sellainen vire, jossa on hyvä tehdä hommia ja josta itse pidän kovasti. Sen seuraamispaikka on parantunut roimasti, paikkamakuu piilossa alkaa olla varma ja jäävissä ei ole ongelmia. Noutohommat etenee ja kaukoissakin välimatka pitenee kokoajan. Hienoa! 

Oskun kanssa ollaan tehty kaukoja ja seuraamista. Sen seuramispaikka on nyt oikein mallikas ja voi, kun sen iloista häntää on ilo katsoa. Noutoja se tekee sekä puu- että metallikapulalla, joka on myös tuttu kapine tätä nykyä.

Lenkkeilty ollaan myöskin ahkeasti ja aika usein tie on vienytkin kirkonkylälle. Maanantaina käveltiin urheilukentälle yleisurheilukisoja katsomaan ja taas riitti pojilla rapsuttajia. Molemmat käyttäytyivät tosi hienosti ja niiden yhteiseloa on oikein ilo katsoa, tiellä ne kävelee hännät viuhuen vierekkäin vastaantulijoista välittämättä ja kotipihalla on mukavaa rallitella välillä pelloille kirmaillen. Ihanat karvakuonot<3

Tuoreita kuvia pojista yritän räpsiä tulevalla viikolla. Kamera on ollut saamattoman omistajan näkymättömissä ihmiskuvailuja lukuunottamatta, ehkäpä uusi ulkoinen kovalevy tuo tullessaan kuvausmotivaation, kun alkaa koneellekin mahtua taas uutta tavaraa.

Aurinkoista kesälomaa!!