Tänään ollaan tokoiltu pelkästään pihalla. Koulun jälkeen otin vain Oskun häkistä pihalle ja tein sen kanssa lähinnä seuraamista. Osku oli jotenkin hiukkasen vaisun oloinen, joten jätin pätkät lyhyiksi (jotka kuitenkin teki mukavasti) ja keskityin lähinnä kontaktiin. Lopuksi paikkamakuu, välimatkaa 15m ja aikaa hieman reilu 3min. Os käänteli jonkin verran päätään (= katseli ympärilleen) muttei liikahtanut muuten ollenkaan. Hienoa!
Sisällä tehtiin vielä noutokapulan kanssa nosto- ja pitotreeniä, vielä se on hakusessa mutta pitämisaika on pidempi. Hienoa :)

Illemmasta tehtiin toinen treenihetki ulkosalla. Tällä kertaa Oskun kanssa lelun kanssa leikkien, Osku kiskoi kunnolla ja päästi oikein leikkimurinatkin päälle, jee! Siinä rytäkässä Os tökkäsi ilmeisesti ikenensä johonkin tms, koska tihuttivat vertakin vähän. Ei kuitenkaan pahemmin ja leikki lopetettiin kerrankin oikeaan aikaan.

Sitten Onni. Kutsuin sen suoraan häkistä luoksetulolla sivulle ja leikitin, kun paikka löytyi. Onni innostui kunnolla ja sekin repi lelua reippaasti muristen. Leikin avulla perusasentoa, joka alkaa löytyä suoraan sivulta. Lihapullan avulla tehtiin myös seuraamista. Olen jo useamman päivän miettinyt, mikä Onnin kontaktissa mättää. Tänään pyysin sen vaan alusta asti korjaamaan asennon uudestaan sivulle ja kun kontakti piti alusta asti silmiin asti, lensi palkkaa suuhun. Muutama onnistunut kerta ja hommat loppuivat leikkiin. Tämän jälkeen vielä paikkamakuu, joka vähän vahingossakin venyi yli 3min, kuitenkin puolen minuutin välein palkaten. Nätisti pysyi eikä kääntänyt kylkeäänkään kertaakaan.

Huomenna pidetään Oskun kanssa tokovapaa päivä, Onni saa keskittyä seuraamispaikan löytämiseen ja jääviin sekä luoksetuloon. :-)