Pojat pääsivät vielä iltaruokansa eteen tekemään tokohommia ja löytyihän sieltä niitä käyttämättömiä akkuja, eikä tarvinnut kovin kauaa hakea.

Ensin vuoroon pääsi Onni. Se rillutteli ympäri pihamaata kuin tuli takamuksen alla ja mietin jo, että jaksaakohan se tehdä enää mitään vakavempaa.. Kuitenkin, kun pyysin sen sivulle oli herra häntä heiluen hommissa mukana ja tehtiin oikein nätit seuraamiskuviot välillä loppuperusasentoon päättäen ja välillä ihan vain liikkeestä vapauttaen. Seuraaminen oli jopa hieman edistävää, mutta tästä ei tässä vaiheessa välitetä. Myös pari käännöstä oli mukana ja on ihana huomata, kuinka Onni pysyy mukana eikä lähde harhailemaan kauemmas. Ensimmäistä kertaa pyysin sen myös maasta istumaan (vierellä) ja yllätys olikin suuri, kun Onnis ponnahti vierelle oikein iloisella mielellä vieläpä. Hassu mies! Pari luoksetuloa, joista hurjasti palkkaa ja vapautukset. Yksi liikkeestä maahanmeno - pari askelta seuraamista ja maahan, vielä tarvitsee apuja mutta hyvin on hoksannut idean eikä käsimerkkiä paljonkaan tarvita. Kaikenkaikkiaan taisivat olla meidän parhaimmassa vireessä tehdyt treenailut aikoihin, loistava juttu, tästä on hyvä jatkaa! Palkkailut tänään nameilla ja lelulla, jota Onni repii suurella vaihteella. Lelu on jopa mukavampi, kuin se nami?? Huomenna onkin vuorossa ensimmäiset ohjatut Mikkelissä, kiva kun saadaan ulkopuolisen näkemystä sekä häiriöä hommiin.

Kun Onni pääsi sisälle syömään, tuli vuoroon Osku joka jo kiljui aitauksessa että "Minäminäminäminä!" Otin ruokakupin pihan reunalle ja pyysin Oskun sivulle, eikä vauhdista ollut loppua. Peruasennot sivulla olivat juuri niin vinoja kuin voivatkin olla - koiran rintamasuunta ruokakuppia kohti, joten tätä parit toistot. Muutaman askeleen seuraamispätkä, kun kontakti minussa palkkaa ja kehuja. Lopuksi vielä jotain kaukokäskyjen tapaisia, sarjat m-i-m-i-m ja s-m-i-m-i joista palkaksi lupa kupille. Peppu pysyy hienosti oikealla paikalla ja vaihdot on ripeitä.