Viime aikojen pikkutreenit ovat tuntuneet kauttaaltaan vähän tahmeilta, vaikka Onni ihan ok-innokkaasti hommia tekeekin. Tiistai-illan viimeiset treenit lupasivat erittäin huonoa - ei tuntunut vaan kertakaikkiaan yhtään hyvälle ja hetken jo mietin, että en edes lähde ajamaan 160km suuntaansa nollia hakemaan... Mire kuitenkin sai miut järkiini ja lähdin, joka oli ihan fiksu ratkaisu vaikkei tuloksilla tälläkään kertaa juhlittu.

Kerimäki oli oikein kiva kisapaikka, järkkäily oli jees ja tykkäsin tiukahkon tuomarin tyylistä. Onni oli koko ajan hienosti mukana, paikkamakuun aikaan selvästi liian korkeassa vireessä (kiljui, hepuloi) mutta yksilöliikkeitä tehdessä tuntui pitkästä aikaa (!) siltä, että hommia tehdään yhdessä. Korjattavaa on ja treenattavaa riittää, mutta tästä on kyllä kiva lähteä korjaamaankin - miä jo suunnittelin laittavani parkkiapinan varhaiseläkkeelle... ;--) 

Ohessa pisteet: 

Paikkamakuu: 0 (vierestä nousi koira ja tuli piiloon, Onni hipsi hetken päästä perässä - ensimmäinen kerta ikinä).
Seuraaminen: 7½ (turhia lisäkäskyjä, koira kuulemma seurasi nätisti ja olisi seurannut ilman käännösten käskyjäkin)
Liikkeestä maahanmeno: 0 (jäi seisomaan, plää)
Luoksetulo: 5 (hiukan himmasi, mutta läpijuoksu) 
Liikkeestä seisominen: 8 (liike ok, perusasento vino ja haisteli ennen kuin menin vierelle)
Noutaminen: 0 (ei lähtenyt edes kapulan luo, inhaa!)
Kaukokäskyt: 0 (tjoo, ennen omaa vuoroa teki niin nätisti että)
Hyppy: 9 (perusasento vino)
Kokonaisvaikutus: 8 (osaahan se ja erityiskiitosta vireestä, kuulemma kiva koira!)
AVO0 72p

Jep, säälittävältä se näyttää, mutta ei ihan niin säälittävältä tuntunut. Miä oon loppuenlopuksi paikkamakuuta lukuunottamatta tyytyväinen tuohon koiraparkaan.

Miren ja Nalan ykkönen jäi hiuskarvan varaan, mutta hei - ilman teitä olisikin tullut yksinäistä! ;--) Heidille ja Demille onnea ykkösestä ja tervemenoa voivottelemaan!