Ja taas on aikaa ehtinyt vierähtää edellisestä päivityksestä.

Kovin paljon ei ole ehtinyt sattua, pienesti ollaan yritetty herätellä treenailuja ja muutama tavoite on syksylle asetettu. Onni on edistynyt tokohommissa kovasti ja loppuvuodesta yritetään lähteä metsästämään avoimesta luokasta ensin tulosta ja sen jälkeen ykköstä. TK2 jäänee haaveeksi ensi vuodelle. Myös BH-koekalenteria olen seurannut aktiivisesti, mutta liikkeiden suhteen epävarman koiran kanssa en lähde kokeilemaan joten en pidä kiirettä.

Muutamia kertoja ollaan treenailtu häiriössä - Marin ja Eevan tarkat silmät ovat huomanneet monta tyhmää virhettä, toivottavasti ne vielä joku päivä karsitaan kokonaan.

Ongelmaliikkeenä meillä on edelleen nouto. Onni on edistynyt kovasti, mutta niin kauan kuin oma asenne liikettä kohtaan on huono, pysyy Onnikin sen kanssa epävarmana. Kaukot ovat pikkuhiljaa kunnossa ja seuraaminenkin on huomattavasti parempaa kuin esim. viime syksyn kokeissa.

Syyskuulle Onni on myös ilmoitettuna luonnetestiin Lappalaiskoirien testiin (19.9.) joten puuhaa riittää.

Oskarikin on päässyt tokoilemaan ja siinä ei kyllä ikä näy tipan tippaa - toisaalta miksi pitäisikään, vastahan herralla on 6v mittarissa. Herrakoiralla on intoa ja energiaa vaikka muille jakaa, sen kanssa on älyttömän mukava puuhailla.

Molemmat pojat ovat pudottaneet turkkinsa hyvin tehokkaasti ja varsinkin Onnissa se näkyy huomattavasti. Näyttelyt loppuvuodelta taitavat olla melkeinpä käytyinä nyt, tästä vuodesta tuli niiden suhteen yllättävänkin vaisu.

Ohessa pojat elokuun lopussa :)