Tänään pakkailin vaihteeksi ja viimeistä kertaa tänä vuonna Onnin autoon ja suuntana oli tällä kertaa rautatieasema. Hyppäsimme yhdessä Karitan&Rickyn kanssa junaan ja niin vain hurauteltiin Pasilaan. Aamupäivällä vuorossa oli Onnin kehäily Tuomarinkartanolla syysnäyttelyssä ja herra esiintyi nätisti itselleen EH:n luokkavoitolla ja mukavalla arvostelulla. Tuomaroinnin hoiti tällä kertaa Pekka Teini, joka tykkäsi kakarasta kovasti ja oikein harmitteli, että näin upealle koiralle joutuu antamaan EH:n karvattoman yleiskuvan vuoksi :-D

Ohessa arvostelu:
"Tänään niukassa karvassa esiintyvä, mutta rotutyypiltään erinom. nuori uros. Hyvä pää. Erinom. ilme. Rungossa vielä kapeutta ja keveyttä sekä etu- että lanneosassa. Sopiva raajaluuston vahvuus, tasapainoiset kulmaukset. Hyvä asentoinen häntä. Peitinkarva oikean tyyppistä, karheaa. Pohjavilla puuttuu tänään. Rauhallinen käytös. Kevyt lapinkoiran liike."

Iltapäiväksi vuorossa taasen olivat agilitykisat Purinalla, jonne suuntasimme kera Annan (kiitos!) katselemaan, kuinka ammattilaiset ;-) hoitaa ratojen juoksun. Hienostihan se sujuikin, Onni nukkui tyytyväisenä koko kisapaikallaoloajan lukuunottamatta yhtä kierrosta lämmittelyesteillä ja pissalla - itse taas keskityin höpöttämään kentän reunalla tuttujen kanssa, kuten aina. Onni teki nätisti muutaman kerran puomin kissanruokapalkalla vapaana sekä putkenkin läpi tuli kerran hilppaistua oikein vauhdin kera. Muista koirista/vieraasta hallista/kuulutuksista/mistään se ei välittänyt ollenkaan, joten harjoitus on tuottanut tulosta - jes! Vielä mekin joskus, sanokaa minun sanoneen..

Tulomatkalla junassa meillä olikin kaksi väsynyttä koirapoikaa, joista pienempi ja tulisempi (Ricky) keskittyi kuitenkin vahtimaan, ettei hulja-Onkkanen vaan avaisi silmiään ennen sitä ;-D Kiitokset mahtavasta matkaseurasta Karitalle & Rickylle sekä seurasta ja erityisesti kyydityksestä Annalle!