Tänään hurautettiin parin viikon tauon jälkeen agilitytreeneihin, joissa olikin vuorossa toiseksi viimeinen kerta alkeiskurssilla. Tänään ohjelmassa oli paljon kaikkea, osan porukkaa tehdessä sisällä ja osan ulkona. Onni aloitteli Dino-villiksen kanssa hallista josta löytyikin oikein mukava pikku hyppy-pätkä jossa teemana takaa kiertäminen. Ensin käytiin Dinon ohjaajan kanssa kuivaharjoittelemassa, että mitä sitä pitikään tehdä ja jätin Onnin paikkamakuuseen odottamaan. Nätisti makasi, eikä välittänyt koirakaverista kummempaa. Ensin vuorossa oli Onni, Dino odotti nätisti välillä kiljahdellen vähän matkan päästä Onnin häiriönä. Tehtiin kuvassa näkyvää treeniä:
1602217.jpg
Eli ensin ykköshypyn taakse odottamaan josta ohjaen kakkosen taakse niin, että itse pysyin hyppyjen keskellä. Onni kiepsahtikin oikein nätisti ja ohjaaminen kolmannellekin hypylle onnistui ilman ongelmia - jee! Onnilla oli tosi kivaa, eikä se huomannut Dinoa ollenkaan.

Tämän jälkeen itsenäisesti kepit kujilla. Fonzi teki kontakteja keskellä kenttää, mutta päästin Onnin vapaaksi eikä se meinannutkaan lähteä muiden luo. Mukavat pujottelut kummaltakin puolelta ohjaten, vielä kun hommaan saisi lisää vauhtia :-) Keppien jälkeen itsenäisenä rengas muutaman kerran, hienosta sekin kun näytin tarkasti renkaan enkä antanut arpoa väliä itse.

Kontaktit tehtiin Marjan kanssa hihnassa niin, että vein namin kontaktille ja pysäytin Onnin sinne käskyllä ota. Liikkeelle lähdössä pitää olla tarkkana, sillä nyt kun Onni tietää mitä tehdä siltä löytyykin yllättäväkin vauhtivaihde - ja tekisi niin kovasti mieli varastaa pienimmästäkin merkistä liikkeelle. Kun lupa heltisi, ponkaisi Onni vauhdilla sekä A:lle että puomille ja kontaktin otot sujui ok. Tätä treenataan!

Lopuksi Jonna ja Marja kehittivät meille pienen radan, jossa allekirjoittanut hoiti sössimiset oikein olan takaa.
1602237.jpg
Ensin siis koira ykköshypyn taakse josta putkeen, kakkosputken jälkeen valssi kolmosputkelle ja putkelta viimeiselle hypylle. Eka hyppy ja putki sujui ihan jees, vieläkin luotan koiraan liikaa ja enkä ohjaa sitä tarpeeksi lähelle putken suuta. Putken jälkeinen valssi onnistuu, mutta taas luotan koiraan liikaa eikä oikea suu meinaa löytyä - rauhassa Minna rauhassa! Loppuun kuitenkin onnistuneet suoritukset, itse pitää vaan muistaa, että koirana on Onni, ei Osku.

Onnilla oli kivaa ja oli kiva hommata koiran kanssa, jonka häntä viuhui ja kontakti pysyi. :-)) Alkeiskurssia on jäljellä enää yksi kerta, jonka jälkeen jäädään kesätauolle.