Tämä viikko on treenaamisen suhteen ollut minimaalisen heikkoa. Sunnuntaina oli tarkoitus lähteä Annin ja Dinon kanssa tokoilemaan, mutta Dinon köhiessä epämääräisesti on suunnitelmat auki, yksi kerta kennelyskää riitti meille. Minulla viikko on kulunut koulussa, mutta pojat ovat viettäneet aikaa lokoisasti kotisohvalla köllötellen. Maanantaina tehtiin Oskun kanssa noudon pitoharjoituksia ja näkee, että se kehittyy kokoajan parempaan ja parempaan suuntaan! Molempia olen myös seuruuttanut parin askeleen pätkiä ihan sisällä, Oskulla on liikaa intoa ja Onni tahtoisi käydä _ihan_vähän_vain maistelemassa ruokakupin sisältöä. 8) Viikonloppuna uudempia kuvia varsinkin tuosta herra-apinasta, joka on jälleen kerran kyninyt häntänsä pään aivan kaljuksi - kiva viedä tuota näyttelykehään, hehheh..

Tänään kävin Lillin luona kylässä. Ovella vastassa olikin huomattavasti isompi tyttö kuin viime kerralla - myös terävät hampaat ja äänijänteet ovat kohdallaan, näitä testattiin mm. kynsien leikkuussa joka sujuikin oikein malliikkaasti. :-)

Terveysrintamalla iloisia uutisia, jotka olenkin unohtanut kertoa: Miskajasmin Kuunlumo "Kassu" kävi joulukuun alussa silmätarkastuksessa saaden terveen miehen paperit, mielettömän hienoa!! Kassu on ensimmäinen silmätarkastettu Oskun jälkeläinen, joten tulos on erityisen hieno. Onnea vielä tätäkin kautta Pirjo ja Jari sekä kasvattaja Anna-Maija! Toivottavasti Onni jatkaa kesällä samaa linjaa velipoikansa kanssa.