Tällä viikolla meillä ollaan kunnostauduttu oikein urakalla - johtuuko se uudesta vuodesta vai mistä, en tiedä, mutta se kadonnut motivaatio on rippeineen palannut :-) Joka ilta ollaan tehty vähän jotain, tällä hetkellä erikoistarkkailun alla ovat molempien poikien kanssa seuraaminen ja paikkamakuu. Huomenna tarkoituksena on Oskun kanssa tehdä vähän pidempi sarja ja kokeilla vähän BH-kokeen liikkeitäkin, katsotaan mitä suunnitelmista kehkeytyy!

Tänään myös oltiin Jonnan ja Mintun sekä Tiinan, Jaavan ja Myrtin kanssa turisteilemassa tokokokeessa Pieksämäellä. Jonna ja Minttu saavuttivat hyvän ykkösen alokasluokasta saaden samalla koulutustunnuksen TK1 ja Tiina ja Jaava saivat tällä kertaa avoimesta luokasta kolmostuloksen, vaikka tämä varhaisdementikko yritti muuta väittääkin 8). Kiitoksia molemmille vielä tätäkin kautta seurasta!

Itselle jäi tästä päivästä paljon käteen, kokonaisuutena tuli nähtyä alo, avo sekä voi luokka sekä yksi evl-koira. Koiria oli paljon, joten joukkoon mahtui paljon sekä hyviä että hieman huonompiakin suorituksia. Ehkä sinne alokkaaseen ei tosiaan ole ihan niin pitkä matka kuin sitä on tullut kuviteltua ;-) Jotain järkyttävääkin tuli taas luvattua, katsotaan kesäkuussa onko musta ja jommasta kummasta herrasta yhtään mihinkään yleensäkään - mutta siihen mennessä pitää treenata, treenata ja kisata. Katsotaan, mitä tuleva kevät tuo tullessaan!

Helka (M. Kuunsäde) debytoi tänään junnuluokassa Kajaanin KV:ssa Paula Rekirannan arvostellessa saaden EH:n ja oikein mukavan arvostelun. Onnea Sanna!