Saakeli kun olen laiska kirjoittamaan, ollaan myö kuitenkin jotain tehty! 

 Viime viikolla käytiin Kookoolla Lauran, Taimin ja Arvin kanssa. Tehtiin pienesti agihommia, kepkepkep ja muutamaa hyppyä puomin ja a:n ohessa. Onkka teki ihan semi-mukavasti. Noutoa esiteltiin Lauralle, muutamia kokeilemisen arvoisia vinkkejä saatiin ja näillä jatketaan rakentelua. Jutusteltiin myös luoksetulohommista, sain Taimin tekemisestä pari ideaa ja näillä edetään myökin. 

Tänään käytiin omilla huudeilla jälleen Lauran kanssa (valitettavasti viimeistä kertaa :--( )puuhastelemassa tokon merkeissä. Lauraa odotellessa naksuttelin kosketusalustaa ja Onkkahan on hoksannut yllättävän nopsaan idean - jee! Rakenneltiin ruutu, jonne Onkka sai juoksennella - nyt on etenemistä suunnitteilla siinäkin. Ekstemporee noutoa, jota tehtiin yllättävän ok-ilmeellä. Kaukojen pari ekaa vaihtoa, jäävät ja lopuksi makuu ohjaajien ollessa piilossa - Onkka makasi tosi rauhassa hyvällä ilmeellä, vaikka Laura kävi välillä korjaamassa Taimin asentoa, aikaa n. 3min. 

Tällä viikolla nähtiin myös (vihdoin!) Sarin Seppo-herra, jolla ikää kokonaiset 9 viikkoa. Sain ikioman hoitolapsen ja Onkka leikkikaverin, jee! Ohessa söpistelykuva herralapsesta, aaawww.