Näin saatiin tämäkin reissu onnellisesti päätökseen - mukavaa oli ja varmasti treffataan uudemmankin kerran, kiitos vielä Minnalle & koirille koko loppuviikosta!

Aamulla jotkut virkeät nousivat reippaina kahdeksan aikoihin sängystä ylös, allekirjoittanut hieman vähemmän virkeänä mutta niin sitä vaan ne silmätkin saatiin auki ;-) Suuntana tänään oli Maalahti (ne puhuu ruotsia prkl!) ja ryhmänäyttely jonne nuorisojoukko oli ilmoitettuna. Aamusta ilma näytti lupaavalta ja kun näyttelypaikalle saavuttiin, päästiin ekaa kertaa koko loppuviikolla paistattelemaan auringossa. Onnis kehäili ensimmäisenä tuloksena JUN EH1 ihan mukavalla arvostelulla, päivän avainsanoina keveys ja keskeneräisyys. Onni esiintyi oikein hienosti, ei aristellut tuomaria ollenkaan ja muutenkin käyttäytyi ihan moitteettomasti. Ruuti-neiti nappasi hienosti debyyttinäyttelystään EH:n ja voitti luokkansa (mitä väliä vaikkei muita ollutkaan!!) mukavalla arvostelulla ja erittäin hienolla esiintymisellä. Onnea kaimaseni ja Puupi!

Iltapäivä ja ilta matkustettiinkin junassa ja matka meni pääasiassa nukkuen. Onni oli reippaana ja tuli innoissaan kotiin. :-)