Elossa ollaan!

Viime aikona koirapoikien elämässä ei ole tapahtunut kummempia, elämä kotona on rauhallista ja arki normaaleissa uomissaan. Tällä viikolla aion aktivoitua tokohommien parissa, kotiseura järjestää huhtikuun loppupuolella tokon möllikisat ja suunnitelmissa olisi lähteä Onnin kanssa kokeilemaan AVO-luokan tuulia.

Tänään tehtiin kaunistautumisoperaation (kynsien leikkaamista sarjatuotannolla!) lisäksi pienesti tokojuttuja. Onni aloitteli kotipihalla seuraamisella. Ajoittain meininki on oikein mainiota, kontakti on parempi kuin pitkiin aikoihin mutta paikka elää kovasti. Tätä nyt sitten aletaan vahvistamaan ja tehdään pätkistä mahdollisimman lyhyitä ja onnistuneita. Jääviä ei sotkettu nyt ollenkaan mukaan, lähinnä vaan kääntyiltiin ja palkkasin kontaktista ja mukavasta vireestä kehuin. Luoksetulossa on vauhtia, pysäytystä en sotkenut mukaan ollenkaan, vaikka pikkuhiljaa sekin pitää ottaa mukaan. Kaukoja tehtiin ihan läheltä niin, että jätin Onnin maahan ja pyysin sieltä nousemaan ylös ja menemään takaisin maahan. Istu-maahan vaihto on oikein mainio! Ekoja kertoja alkoi näkyä kunnolla tekemisen meininkiä, jes! Istuminen jää helposti vajaaksi, kun Onni on sen kanssa epävarma, lisää toistoja siispä :-) Loppuun vielä minuutin paikkamakuu niin, että olin piilossa toisella puolella pihaa auton takana (=näin Onnin, mutta Onni ei miua.) ja oikein nätisti meni, hieman oli levoton muttei liikkunut ollenkaan. Palkkana tänään nappuloita ja narupallo, joka oli kova sana!

Oskari teki kaukoja ja höpötemppuja, voi että kun toinen osaakin olla iloinen! Oskari makasi reilun 2min alokastyyliin hienosti ja rauhassa. Tästä se lähtee.

Lauantaina Onni koiranäyttelöi Savitaipaleen ryhmiksessä ja sunnuntaina pojat pääsevät molemmat mätsäriin katselemaan meininkiä. Ihanaa, kun kevätaurinko paistaa yhä useammin ja päivätkin pitenevät!