Tänään käytiin treenaamassa kentällä Marin ja bc Jessen kanssa. Oli oikein mukavaa ja oli kivaa, kun oli silmäpari seurailemassa omiakin tekemisiä. Kiitos ja seuraavaa kertaa odotellessa!

Ensin tehtiin paikkamakuu, itse toimin samalla ns. liikkurina. Onni meni ensimmäisellä käskyllä maahan (jee!), mutta heti kun ehdin piiloon, huuteli Mari, että Onni nousi. Palasin, pyysin uudestaan maahan ja menin piiloon. Kävin näkymättömissä, kävin kehumassa koiraa ja sen jälkeen n. 1,5min piiloillen. Välillä vilkuilin ja ihan rauhassa tuntui olevan. Kokeesta jäi siis epävarma fiilis, plääh! Näitä lisää. 

Muut liikkeet tehtiin Marin liikkuroidessa. Seuraaminen oli jees, samoin jäävät. Kaukot tehtiin läheltä, vaihdot napakat ja kivat! Kapulalle Onni lähti ripeästi, nosti ja kääntyi kohti - tästä palkkailua. Hyppyä ei tehty. Onni oli ihan mukavalla vireellä liikenteessä, jihuu :) 

Treenejen jälkeen ajelin Lehmuskylään, jossa villakoirat painelivat ympäri kaukaloa sillä aikaa, kun keskityin ihastelemaan Katjan Brunoa.. On se ihana! :) 


Kuvassa siis Canmoy's American Brownie "Bruno".