Onni kävi jälleen kerran kiertämässä näyttelykehää, tällä kertaa Tampereen kansainvälisessä näyttelyssä. Matkaan lähdettiin kotoa klo 5 jolloin suuntana oli ensin Pieksämäki ja sen jälkeen junalla Tampere. Tällä kertaa seuranamme olivat ihastuttava Nyyti Anne-omistajansa kera, kiitoksia vielä kerran ja paljon onnea! Ennen kehiä oli sopivasti aikaa kasata häkit kehän reunalle ja jäädä odottelemaan luokkien alkua. Suomenlapinkoirat arvosteli tällä kertaa uusi tuttavuus, Eeva Resko, joka pitikin yllä suhteellisen tiukkaa linjaa ja H:ta napsahteli usealle koiralle. Meidän tuomiomme tänään oli EH2 oikein Onnin näköisellä arvostelulla. Tuomaritäti käsitteli koiria mukavasti ja tutki ne läpikotaisin, kiva! Nyyti-neitonen hoitikin tällä kertaa upeasti (ja toivotusti) homman kotiin voittaen nartut ja näin saaden sen himoitun kolmannen CACIBin ja ollen lopulta VSP.

Tänään tehtiin myös pohdintoja (jälleen..) huhtikuun näyttelyitä koskien ja tällä kertaa taidamme tehdä niin, että Onni pitää huhtikuun kokonaan näyttelyistä taukoa. Keskitytään tokoiluun ja muihin kivoihin juttuihin, palaten uudella innolla toukokuussa näyttelyhommiin mukaan. :-)

Ohessa vielä Onnisen arvostelu kokonaisuudessaan:
"Hyvän tyyppinen uros, joka ei ole parhaassa karvassa tänään. Hyvä pää ja ilme. Hieman kookkaat korvat. Kaunis ylälinja. Hieman suora ja lyhyt olkavarsi. Hyvä luusto. Vielä litteä rungoltaan. Hyvä häntä. Hyvin kulmautunut takaa. Liikkuu kauttaaltaan hyvin. Esiintyy hyvin."