Onnin kanssa mentiin vähän exstempore BH-kokeilemaan Mikkeliin, jossa Janet Tervashonki tuomaroi nätisti kivan joukon hyvin erilaisia koirakoita. Rotukirjossa oli tällä kertaa mm. bouvier, berninpaimenkoira, saksanpaimenkoira. Erityisesti mieleeni jäi erään berninpaimenkoirauroksen seuraaminen kytkettynä, jota tuomarikin kommentoi sanoin: "Harvinaisen erinomaista seuraamista!" ja oli se kyllä hienon näköistä menoa.
Onnin suoritus kariutui minun jännitykseen ja hommat tuntuivat jotenkin tahmeilta normaaliin verrattuna. Tuomarin sanoin, "Silloin kuin koira teki hommia, hommat näyttivät hyvältä, mutta silloin kun se oli pihalla, se myös oli." Ilman ohjaajaa Onni olisi kuulemma läpäissyt kokeeseen heittäen, ohjaajan kanssa hommat ovat vielä hieman hakusessa. Hyvä mieli kuitenkin jäi, Onni teki nuoresta iästään huolimatta nätisti juttuja ja tästä on oikein hyvä jatkaa.

Kassu-mies pyörähteli tänään Joensuun KV:ssa hienosti ollen luokkansa ERI1 ja pokkasi myöhemmin vielä neljännen SERTinsä - vaude, mahtavaa! Onnea koko porukalle! :-)