Tänään käytiin Oskun kanssa treenailemassa häiriöissä. Ensin oltiin paikalla vain kaksin, seuruuttelin ja tein pari luoksetuloa -> Osku oli hyvin kuulolla ja teki häntä heiluen. Heitin noutokapulaakin pitkästä aikaa ja saatiin nätti putoamaton palautus ilman loppuasentoa. Jee!
Kun muut tulivat, tehtiin ensin yhdessä kentällä seuruutellen omia juttujamme. Osku ei tuijotellut, vaikka kentällä oli toinen uros ja jopa ne käännökset onnistuivat ihan hienosti. Sitten paikkamakuu niin, että koirilla välimatkaa n. 25m ja makasivat ns. vastakkain (ohjaajat välissä). Jätin Oskun aluksi 4m hihnan mitan päähän, mutta kun oli rauhassa peruutin kauemmas ja makuutin palkkaamatta 2½min putkeen. Ohi meni silloinkin reilusti porukkaa, ihme trafiikki päällä tänään :-D Sitten koirat yksinään, ensin Osku sai odotella kun toinen teki. Se istahti mun viereen ja katseli, kun autot, kävelijät ja jopa pyöräilijät menivät ohi. Kun oli rauhassa, kehuin ja palkkasin. Sitten vuoroon me. Päästin Oskun heti irti, pyysin perusasentoon ja seuruutin. Kontakti oli mukana heti, vaikka toinen uros odotti vähän matkan päässä omalla autolla omistajansa kera. Suoria ja käännöksiä, kontakti pysyi ja paikka oli hyvä. Loistavaa! Myös liikkeestä istu, maahan ja seiso useamman kerran, ei ongelmia missään! Loppuun iloinen luoksetulo niin, että seisoin suoraan toisen koiran kohdalla. Ei ongelmia tässäkään, peppu pyöri ja perusasento oli vino. Tälläkin kertaa kenttä oli vieras, häiriönä oli toinen uros, ohi kulkevia autoja, puhuvia kävelijöitä ja pyöräilijöitä. Tästä se lähtee! Osku oli taitava.

Vappupäivänä Pyry (Miskajasmin Kuunkehrä) näytelmöi Hollolassa Harry Tastin tuomaroidessa saaden ensimmäisen ERInsä, voittaen luokkansa, sijoittuen paras uros-kisassa kolmanneksi ja saaden vielä VARA-SERTin. Onnea Tiina ja Pyry!!

Tänään taas Taru ja Nekku näytelmöivät Sakari Potin arvostellessa toisen EH:nsa sijoittuen luokassaan toiseksi. Onnea tätäkin kautta Taru ja Nekku!