Jälleen treenailut agiliitelyn merkeissä. Paikalla oli tänään seitsemän koirakkoa, joten kaikki pääsi hommailemaan reilusti varsinkin kun ulos- ja sisälle oli tehty mukavat radanpätkät eli kaksi ryhmää pääsi tekemään kerrallaan. Ulkona treenailivat ne, joiden koirat pysyivät hanskassa - aika paljon nyt ollut liikkeellä sellaista "juoksenpa vielä pari kierrosta ilosta enkä kuuntele"-juttua, johtuuko sitten iästä vai mistä? Pikkuhiljaa pitäisi kuitenkin niiden yksittäisten esteiden lisäksi pystyä tekemään rataakin.

Me Onniksen kanssa kuitenkin pihalla, Eija ja Marja olivat rakentaneet ihan mukavan pätkän jota sitten yritettiin suoritella.
1901608.jpg
Ensin treenattiin pätkää esteiden välillä 1-7. Valssi oli tarkoitus tehdä hypyn kolme jälkeen sekä viedä koira takana leikkauksen avulla putkeen numero 6. Rimat 45-50cm.
Jätin Onnin ekan hypyn taakse ja ihan kivasti pysyi (ollut vähän sellaista en_malta_odottaa-vaihetta). Itse liikuin putken ja kolmoshypyn välille, kutsuin ja ihan hienosti sieltä vauhdilla tultiin - valssasin (ehdin, jes!) ja sain kuin sainkin koiran etenemään samaan suuntaan oman vartalon kanssa ;-D Nakki kuitenkin teki tehtävänsä, eikä kutosputken leikkauksesta tullut yhtään mitään. Ensin Onnis seurasi namikättä -> namit pois ja tuntui, että jäi vaan vitoshypyn jälkeen tuijottamaan ihmeissään. Yksittäisen putken suoritti kuitenkin ihan vauhdikkaasti. Kohtuullisesti onnistunut suoritus palkattiin ja mentiin pois. Tajuttiin kuitenkin, että Onni ei vielä osaa hakea putkea ilman mun saattoa putken suulle, joten kun juoksin vaan itse putkea kohti niin saatiin homma luistamaan. Loppurata, esteet 7-9 onnistui ihan jees, tuo putki nyt vaan tökki useamman kerran. Lopuksi tein muiden jälkeen kissanruoka-palkalla esteet 5 ja 6, kun lopulta sain Onnin suoraan ja innokkaasti putkeen, sai palkan ja treeni oli siinä.

Yksittäisinä juttuina tehtiin keinua (parempi jo!), A:ta (vähän hidas, mutta ihan ok sekin) ja kujakeppejä (hitaat, mutta menee). Ensi viikolla ei treenejä olekaan, kun perjantain ryhmäläiset järkkää epikset&möllikisat. Hyvä vaan, niin voidaan pitää loppuviikko ihan tosissaan treenivapaata ennen koetta.

Odotusajalla tokoiltiin - tehtiin paikkamakuu Fiian & Katjan sekä Fridan & Katjan häiriönä - kiitos! Aikaan n. 1min välimatkalla 5m ja 10m. Nätisti ja rauhassa makasi, ei ongelmia. Jäävät kerran, maahanmeno hieno ja seisominenkin sujuu ihan ok :-) Seuraaminen yleensä tiivistä ja nättiä, voikun se olisi sellaista kokeessakin.. Luoksetulo hyvä, vauhdikas vaikka meinaakin ennakoida luoksetulokutsua. Hyvä Onkka!