Tänään treenailemassa Annin treeneissä Rantakylässä. Mukana molemmat, Onni teki ryhmän mukana hommia ja Osku teki kentän laidalla omia juttujaan.

Onnis aloitteli paikkamakuulla ringissä amstaffi-Rissen ja Ponta-aussien välissä. Ponte nousi pari kertaa ja Risse ei malttanut ollenkaan, joten häiriötä riitti. Tänään palkkailin pari kertaa, aikaa yhteensä kolmisen minuuttia ja välimatkaa vähän vaihdellen 4-5 metriä. Rauhassa makasi ja nousikin ekalla käskyllä - jes!
Ringissä myös luoksetuloja niin, että koirat kutsuttiin vuorotellen Annin käskyttäessä ringin keskelle ohjastajan luo. Onni odotti nätisti, tuli sivulle ja sai riehakkaat loppupalkat narupallolla. Nätisti se keskittyy ja vauhtia riittäisi enemmänkin. Kiva!
1895662.jpg

1895658.jpg
Onni seuraa

Tämän jälkeen tehtiin pientä noutohomman pohdiskelua. Kapulaa ei itsellä ollut mukana, mutta tehtiin pienellä puupalikalla ihan vain suuhun työntämistä - ota - irti - ja kehut. Alkuun homma oli ällö, mutta parin toiston ja runsaiden kehujen jälkeen Onnikin taisi hoksata ja intoa oli - huippua. Tätä lisää pienissä pätkissä!
Loppuun luoksetulo koirarintaman läpi, Onni lähti ekalla kerralla Annin "käsky"-sanasta ja palautin. Toisella kerralla meinasi tulla, mutta kävin palkkaamassa ennenkuin kutsuin. Lopulta tuli ihan nätisti ja malttoi odotella varsinaista kutsua.
Mukavat treenit, odotellessa tehtiin seuraamista ja Anni kommentoi, että paikka on parantunut :-))

Oskari teki parkkipaikalla seuraamista, pientä paikkamakuuta ja kaukoja. Ihanan täpinöissään oli herra ja malttoi keskittyä, vaikka häiriönä oli vieressä tekemässä omia juttujaan muitakin koiria. Kiva!
1895665.jpg
Oskari seuraa

Ennen kotiinlähtöä molemmat pääsivät vielä kokeilemaan A:ta ja rengasta, Osku teki hienosti ja erityisesti Onnin A:lle oli tullut kissanruoan myötä vauhtia ja rengaskin löytyi joka kerta. Ehkäpä sekin pikkuhiljaa :-)