Tänään oli taas viikon tauon jälkeen Onnisen agitreenit. Iltapäivällä Onni sai juosta vapaana ja tutkailla omia juttujaan, kunnes pakattiin tavarat autoon ja päästiin hommailemaan. Tänään vuorossa oli edellisviikon kertausta eli takana leikkausta sekä uutena juttuna puomin alastulokontaktia. Puomi oli pihalla ja meidän ryhmään oli saapunut neljä koirakkoa. Kontakteja aletaan kurssin aikana treenata two on - two off-tyylillä eli niin, että koiralla on kontaktilla seisoessaan takatassut kontaktilla ja etutassut maassa. Onnille homma on tuttu juttu ja kun onneton ohjaaja pääsi takaisin kartalle (juu, ei se ole Osku...) niin homma sujui nätisti. Jutun ideaa pitää Onnin kanssa alkaa treenata kotonakin, niin homma tulee tutuksi.

Hallissa tehtiin kahden hypyn ja putken avulla takana leikkausta. Kuvan mittasuhteet aivan pielessä, mutta kunhan nyt jotain selvää saa :-D
1520291.jpg
Eli ensin namilautanen kakkoshypyn taakse. Koira ykköshypyn (rimat maassa) taakse ja sieltä ohjaus kakkosen yli niin, että koira saa palkan heti ja ohjaaja jää kakkosen numerolliselle puolelle. Hyvin meni, ekalla kerralla Onni tosin seurasi mun kättä - ei mennyt siis namille. Tokalla kerralla otettiin mukaan myös putki, eli ykköshyppy, kakkoselle leikkaus ja koira saa palkan ja vielä putkeen. Onni teki nätisti ja homma onnistui kummallakin kerralla, mitkä putken kanssa tehtiin. Jee! :-)