Osku ja Onni toivottavat kaikille oikein aurinkoista ja iloista vappua 2009!

1241181148_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Osku ja käpyleikit kotipihalla 28.4.

Tällä viikolla tuli tasan 2-vuotta Onnin saapumisesta meidän elämään. Niin pienestä ja rakkaasta karvakasasta on kasvanut iso ja vielä rakkaampi parkkimies!

Tällä viikolla ollaan yritetty aktivoitua harrasteluidenkin kanssa. Molemmat pojat ovat tokoilleet mukavalla menestyksellä - erityisesti Oskun seuraamispaikan parantumiseen olen kovin tyytyväinen. Onni on leikkinyt Aatun ja Lyylin kanssa päivittäin, koko komppania tulee erinomaisesti juttuun ja pojillakaan ei kummempia skismoja ole välillään. Huippua! Osku kävi myös mamman kanssa kahdestaan tutustumassa vappuhulinoihin torilla ja sitä kävikin useampi mummo rapsuttamassa ja pusuttelemassa. Osku nautti täysin rinnoin ja käyttäytyi valtavan hienosti. Hieno mies!

Omat pojat eivät ole näyttelykehissä kiertäneet, mutta sen sijaan Kassu ja Pyry pyörähtivät kehässä Lahti KV:ssa viime viikonloppuna. Pyry korkkasi isojen miesten avoimen luokan tuloksella AVO H ja Kassu pyörähti valioluokassa tuloksena VAL ERI. Tuomarina pojille toimi Jukka Kuusisto. Kiitos jälleen, Tiina ja Ilmastit!

Terveysrintamallakin ollaan saatu iloisia uutisia: kuudes ja viimeinen Miskajasmin K-kakara Taru, virallisesti M. Kuunhohde kävi huhtikuun alussa terveystarkastuksissa tuloksilla terveet silmät ja polvet (0-0). Lonkka- ja kyynärtulokset matkasivat Kennelliittoon, tuloksia odotellessa! Onnea Anna-Maija ja Tarun omat ihmiset :)