Eilisen kulutin vain tyhmiin pohdiskeluihin, kunnes tänään päätin että nyt on aloitettava treenailut. Ensin käytiin Onnin kanssa aamupäivällä tekemässä Onnin kanssa muutama perusasento ja maahanmenoja huippupalkalla. Parin tunnin tauon päästä lähdettiin pitämään kivaa namejen ja lelujen kera ensin agiliitohommissa - rengasta ja parin hypyn avulla kieputusta (rimat 50cm!), joka ihan iloista ja vauhdikasta. Valssailuissakin alkaa olla jo jotain järkeä, kun Onni osaa hakea esteitä myös itse. Turhat tässätässätässä-löpinät pitäisi jättää reilusti pois ja keskittyä vaan ohjaamaan ja huutamaan estekäskyjä, kun Onni kuitenkin pysyy hanskassa hienosti ilmankin.

Tokoiluissa vuorossa sitä seuraamista, käännöksiä paikallaan ja jääviä. Maahanmeno voisi olla nopeampikin, mutta homma kuitenkin toimii. Seisominen meni nyt tehokuurille - vähän napakammalla käskyllä Onni pysähtyy hyvin, varmuutta kaipaa kuitenkin rutkasti. Seuraamiset olivat tosi hienoa lauantaihin verrattuna, peppukin alkaa löytyä käännöksissä joten ehkei me ihan onnettomia olla. Hyvä Onkka!

Oskari teki hienoa seuraamista, sen kanssa käännöksetkin sujuvat mukavasti. Jäävissä ei sen kanssa ongelmaa, pitäisi alkaa opettaa sille BH-koetta varten istuminenkin kokonaisena. Kaukoissa i-m-s-i-m-i-m-vaihdot hienosti, se on kyllä hienosti sisäistänyt myös seisomisen kuvioihin.

Koirilla oli kivaa ja itsekin olen tyytyväinen, joten kaipa se tästä taas lähtee :-)