Tämän vuoden syyserikoisnäyttely järjestettiin Jyväskylässä Rantasipi Laajavuoren pihamaalla. Eilen kokeiltiin rotumestaruustokot sekä istuttiin iltaa syyskokouksessa ja tänään vuorossa oli näyttelyn aika. Eilen iltapäivällä hurauteltiin kahdestaan Oskun kanssa hotellille, moikattiin tuttuja ja katsottiin vielä viimeiset suoritukset kokeenkin osalta. Ilta meni Minnan ja Ruutin kanssa höpöstellessä, oli ihan hurjan kivaa - kiitos, kaikesta!

Tänään oli vuorossa näyttely, johon meidän porukasta oli ilmoitettuna Osku valiomiehiin sekä Helka ja Nekku nuoriin tyttöihin. Myös Minnan Ruutinen oli kehässä. Päivän aloitteli Ruuti saaden hienon EH:n ja oikein lupaavan arvostelun, vaude! Onnea Minna! Aamupäivästä kehässä pyörähtivät K-lapset Nekku ja Helka, joista ensimmäisen esitin itse ja pokkailtiin hienolla esiintymisellä EH. Myös Helka ja Sanna jatkoivat tasaista punaista linjaa, hienoa tytöt! Oskun vuoro kehäilyyn oli vasta päivällä ja tuntui, että Osku oli ihan naatti. Viimeisetkin energiat kuitenkin puristettiin käyttöön ja käytiin tervehtimässä kasvattajatuomari Tapio Kakkoa joka palkitsi kohtuullisen esiintymisen ihan Oskun näköisellä arvostelulla ja punaisella nauhalla. Punainen päivä siis!

Iltapäivällä kotiin lähtiessä meitä odottikin yllätys - auton rengas oli tyhjentynyt ja auttavia käsiä tarvittiin. Onneksi ihania ihmisiä on maailma täynnä ja nuoret neidot pulassa pelastettiin hienosti - valtavan paljon kiitoksia kaikille punaisen focuksen auttajille!! :-D Kotimatka sujui hitaissa merkeissä, mutta kotiin tultiin ja Osku on ainakin reissun jäljiltä kohtuullisen naatti. Oli huikea reissu :-)!